حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

بیمارستان اندونزی غزه بمباران شد

رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات خود و بر خلاف ادعا‌های قبلی مقامات این رژیم مبنی بر امن‌بودن مناطق جنوبی غزه، تمامی غزه را هدف قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 06
کد خبر: ۲۱۲۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش رژیم صهیونیستی در سایه انفعال جهانی به جنایات خود در غزه و هدف قراردادن غیرنظامیان فلسطینی ادامه می‌دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی اطراف بیمارستان اندونزی واقع در شمال نوار غزه را بمباران کرد. همچنین چندین فلسطینی در نتیجه بمباران یک خانه در شهرک الزیتون واقع در شرق نوار غزه به شهادت رسیده یا زخمی شدند.

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی یک خانه را در شهرک الامل واقع در خان یونس در جنوب نوار غزه نیز بمباران کردند. در نتیجه هدف قرار گرفتن یک اتوبوس در نزدیکی پایانه فارس در جنوب نوار غزه نیز ۳ نفر به شهادت رسیدند. منطقه الخربه در شمال رفح واقع در جنوب غزه نیز از سوی ارتش رژیم صهیونیستی بمباران شد. همچنین خبرنگار المیادین گزارش داد که بر اثر بمباران یک خانه در شهرک بنی سهیلا واقع در شرق خان یونس چندین نفر از جمله یک کودک شهید شده‌اند.

بمباران مناطق جنوبی غزه در حالی انجام می‌شود که مقامات صهیونیستی بار‌ها مدعی شده‌اند که مناطق جنوبی نوار غزه مناطق امن هستند و ارتش رژیم صهیونیستی این مناطق را هدف قرار نخواهد داد.

علاوه بر این برج الاندلس واقع در اطراف بندر غزه نیز از سوی ارتش رژیم صهیونیستی بمباران شد. همچنین قایق‌های ارتش رژیم صهیونیستی مناطق شمال غرب شهر غزه را با خمپاره هدف قرار دادند.

گفتنی است پیش‌تر وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که در جریان حملات وحشیانه شب گذشته ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه دست‌کم ۲۰۰ فلسطینی به شهادت رسیده‌اند.

مقامات دولتی در غزه تاکید کردند که تعداد فلسطینی‌های مفقود شده در نوار غزه به ۲ هزار و ۳۰۰ تن و تعداد شهدا به ۹ هزار و ۷۷۰ تن رسیده است. / المیادین

ارسال نظر
آخرین اخبار